Avenue Eugène Plaskylaan, 144 / 1 - 1030 Schaerbeek +32 2 734 50 85 [email protected]

Dienstverlening, eerlijkheid, advies en kwaliteit zijn de sleutelwoorden van Jean-François Poelman, benoemd tot notaris-titularis in augustus 1997, en Christophe Le Roux, benoemd tot geassocieerd notaris in februari 2016. Samen hebben zij het kantoor « Act&Lex, Geassocieerde notarissen » opgericht.

 

Ons notariskantoor telt een twintigtal medewerkers met complementaire vaardigheden, die klanten op alle belangrijke momenten van hun leven hand in hand begeleiden (kopen / verkopen van een onroerend goed, nalatenschap en gezinsleven, oprichting van handelsactiviteiten, …), vanuit de bezorgdheid van een echte nabijheid. De notarissen en hun medewerkers beheersen de wetgeving van de drie regio’s van het land.

 

Vlakbij van het Meiserplein, de Europese wijk en in het hart van het kosmopolitische Schaarbeek verwelkomen wij u in het Frans, Nederlands, Engels, Italiaans, Turks, Grieks, Pools en Spaans.

 

Ons notariskantoor bevat de minuten van Notaris Armand Brasseur de Warisoux (1926-1965) en Notaris Joseph Verbist (1965-1997).